Sunday Art

S U N D A Y   A R T

H E A D S   B Y   E K T A

Sunday presenterar stolt ‘HEADS’, en helt ny serie av konstnären EKTA och lanserar därmed det nya konceptet Sunday Art. Den limiterade upplagan säljs under Sunday Arts vernissage och via Sundays hemsida från och med 31 mars. Varmt välkomna.

V E R N I S S A G E

Adress: Folkungagatan 67
, Stockholm
Datum: Fredag 31 Mars


Tid: 17.00—21.00

O.S.A 

https://goo.gl/forms/YPtDiJMeFW0sOaCo2H E L G T I D E R

Lördag 1 April 11.00—14.00
Kontakt: 
info@sundaystockholm.com


Linda Kåhed +46 708982024
Frida Johannesson +46 730423400sundaystockholm.com | 
@sundaystockholm
 

E K T A


Från abstrakta väggmålningar till MARNI

Daniel Götesson (f.1978), känd som EKTA, är baserad i Göteborg. Han arbetar med skulptur, muralkonst och måleri och är verksam i Sverige och internationellt. EKTA är en av Europas främsta inom muralmåleri och hans offentliga gestaltningsuppdrag kan ses över hela kontinenten. Nyligen samarbetade han med det italienska modehuset MARNI och hans illustrationer har publicerats i The New York Times. EKTAs konstnärliga uttryck kännetecknas av starka primärfärger och abstrakta färgfält.


S U N D A Y   A R T

Tillsammans med Sunday har EKTA skapat utställningen ’HEADS’ som består av åtta helt nya verk. En unik upplaga där varje motiv endast finns i ett signerat exemplar. Verken består av papperskollage som tryckts på fine art paper (Hahnemühle, German Etching, 310 gram). Motiven mäter 70 x 100 cm och kan köpas inramade. Den limiterade upplagan säljs under Sunday Arts vernissage och via Sundays hemsida från och med 31 mars.

Sunday är ett livsstilsvarumärke som säljer sin egna avskalade loungewear-kollektion tillsammans med inredning och konst. Sunday älskar kreativitet och samarbetar med designers och konstnärer världen över. Sunday Art kommer att vara ett återkommande inslag där ny och originell konst presenteras i olika nya konstellationer. 

Press: Vill du skriva om Sunday Art och lanseringen av HEADS by EKTA? Hör av dig så skickar vi högupplösta bilder.